Aktuell Argentinsk tangokurs 

Instruerande

Hos oss får du alltid en teknik utlärd av kompetenta och erfarna instruktörer. Samtliga instruktörer har stor vana vid möten av människor, vilket skapar en fin och trivsam stämning i gruppen. På våra tangokurser vill vi skapa en bra känsla och upplevelse där teknik och glädje är i fokus och blandas på ett naturligt sätt.

Förnings-teknik

Det finns många olika tekniker i tangon och för oss är det viktigt med en basteknik som bygger både på kommunikation och en teknisk förning. Även den individuella tekniken ser vi som viktig då vi där lär oss hantera både balans, viktöverföring, kontroll och rytmik. I Tangon finns det två lika starka parter i form av en förare och en följare, där båda innehar en kapacitet av 100% således är inte någon i en underordnad position utan båda är helt jämlika i sina roller. Denna jämlikhet syns i den tango som vi vill lära ut.

Privatlektion

Vill ni ha en specialsydd kurs som passar just dig eller er som par, rekommenderar vi privatlektioner. Känner du dig osäker på vilken nivå du ska gå så går det jättebra att kontakta oss för en konsultation. Läs mer här.

 

Varmt Välkomna!

Ann-Charlotte Vacker
Dansklasser