Buggkurs Stockholm. Hos oss får du alltid en buggkurs i aktuell förningsteknik utlärd av kompetenta och erfarna instruktörer. Samtliga instruktörer har stor vana med möten av människor, vilket skapar en fin och trivsam stämning i gruppen. På våra Kurs i bugg för nybörjare och fortsättning, vill vi skapa en bra känsla och upplevelse där teknik och glädje är i fokus och blandas på ett naturligt sätt. På grundnivåerna undervisar vi i mindre grupper, vilket ger möjlighet till personlig feedback. Danskurs och Dansklasser med Ann-Charlotte Vacker.

Teknik-kurs i Bugg & Fox

Förningsteknik

Vi använder oss av en teknik som kan beskrivas som tryck och drag med konstant kontakt vilket baseras på föra och följa, kroppsförning och tydliga riktningsändringar. Figurerna kan utföras både linjärt och roterande både med och utan förflyttning. En aktuell förningsteknik som passar såväl för socialdansgolvet som på tävlingsgolvet.

Nivåer Buggkurs Stockholm

Oavsett om du är nybörjare eller superavancerad, socialdansare eller tävlingsdansare, så har vi något som passar för dig. Vår kompetens sträcker sig över alla nivåer och därför har vi också kunskapen att separera tävlingsdans från socialdans, vilket är mycket viktigt då det ställs helt andra krav på dig som tävlingsdansar. Vill ni ha en specialsydd träning som passar just dig eller er som par, rekommenderar vi privatlektioner. Känner du dig osäker på vilken nivå du ska gå så går det jättebra att kontakta oss för en konsultation.

Coaching

Tävlar du med en specifik partner och vill ha coaching mot nya mål?

Med en personlig coach så kan ni utvecklas både som par och som individer. Vi har erfarna instruktörer som jobbar med mental coaching, här får ni proffisionell guidning till nya erfarenheter.

Har du fastnat i din personliga dansutveckling, eller känner du oro när du ska dansa socialt?

Oavsett vilka funderingar du har så är du välkommen att kontakta oss.

Varmt Välkomna!

Ann-Charlotte Vacker
Dansklasser