Johan Berg

Johan Berg dansklasser

Han är född och uppväxt i Karlstad i en familj med mycket sång, musik, dans och det sociala livet. Genom åren har han provat på många olika former av dans vilket han starkt rekommenderar då rörelse till musik är fantastiskt härligt. På repertoaren finns Gammeldans, linedance, jazz, show, street, hip hop, salsa, boogie woogie, lindy hop, bugg och fox/foxtrot. Johan har tävlat i bugg och har socialdansat i ca 15år.  

Utöver de vanliga danserna brukar han med glimten i ögat berätta om att han dessutom kör både flossa, jerusalema, gagnam style och fuldans!  

Nästan varje kväll under 4 års tid showade han på Mamma Mia The Party på Tyrol i Sthlm Förutom det har han dansat på andra scener i såsom Sommarkrysset, Diggiloo och Grammisgalan.

Johan är grym på musikens uppbyggnad, med en stor erfarenhet som DJ under väldigt många år, så har han skaffat sig ett otroligt stort kunnande inom musik.  Vill man ha hjälp med att klippa låtar till koreografier så är Johan rätt person att anlita. Ni hittar Johan och flera av hans andra professioner på hans hemsida, där kan ni också läsa mer om hans jobb som skådespelare och evenemangsvärd. 

Går man på danskurs med Johan som instruktör får man garanterat en fantastiskt bra kurs med mycket skratt blandat med grym pedagogik. Han har förmågan att se varje individ och vart just den befinner sig på sin resa för att lära sig mer. 

Johan berg undervisar i bugg och fox på alla nivåer men just nu främst nybörjare och fortsättning, man hittar honom på grupplektioner och helgkurser, och man kan boka honom för privatlektioner eller privatkurs för mindre grupper.

Kurser: Nybörjarkurser och Fortsättningskurser i Bugg och Fox. Samt privatinstruktör, Maila info@dansklasser för bokning

Hemsida: https://johanberg.nu/

 

“Det är viktigt med glädje, har man kul, så lär man sig lättare!

Johan Berg