En otroligt erfaren och medveten instruktör med många danser i bagaget. Utöver sitt mångåriga instruerande så har hon dessutom kammat hem flera pokaler på tävlingsgolvet.

Starten som dansare började i en folkdansgrupp där även hennes föräldrar var med.

Vid 10 års ålder började hon dansa i Douglas Dansskola och redan vid ringa 12 års ålder började hon som hjälptränare under ”Våga stuffa”- eran. 15 år gammal gick hon ut på olika dansbanor runt om i Stockholm och dansade då mest Gammeldans och Foxtrot, men kort därefter kom hon i kontakt med buggen.

Anneli har hållit kurser på flertalet dansskolor och företag runt om i landet och driver numera ett eget företag under namnet Dansamera.nu.

På ett mycket pedagogiskt sätt coachar hon deltagarna igenom all dansteknik. Hon ser det lilla i tekniken som gör den stora skillnaden. Utan några problem hanterar hon såväl nybörjare som avancerade dansare.

Anneli kan du möta på valslektionen, bugg eller foxlektionen, hon är bekväm i både förar-och följarrollen och behärskar dem båda i alla danser. Du kan boka Anneli för privatkurs i vals/bröllopsdans och alla gammeldanser. Boka Anneli genom att maila oss på info@dansklasser.se